Fiksu tekee vain kerran – weberSmart Vedeneristysjärjestelmällä se onnistuu

weberSmart vedeneristysjärjestelmä
Weberin kehittämä uusi weberSmart Vedeneristysjärjestelmä on ensimmäinen vedeneristysjärjestelmä, jossa eristeen voi levittää yhdessä työvaiheessa.

Weberin kehittämä uusi weberSmart Vedeneristysjärjestelmä on nimensä mukaisesti fiksu valinta. Se on ensimmäinen vedeneristysjärjestelmä, jossa eristeen voi levittää yhdessä työvaiheessa. Säästät sekä työajassa että kustannuksissa, kun saavutat vaadittavan kalvovahvuuden vähemmällä työmäärällä ja laatoitus voidaan aloittaa huomattavasti nopeammin.

Käyttökohteet

Ainutlaatuinen weberSmart Vedeneristysjärjestelmä soveltuu asuntojen ja hotellihuoneiden pesu- ja WC-tiloihin sekä kodinhoitohuoneisiin. Sitä voidaan käyttää myös muiden rasitukseltaan vastaavien märkätilojen vedeneristykseen, kuten esimerkiksi kuntosalien pesutiloissa.

Koostumus

WeberSmart Vedeneristysjärjestelmä koostuu weber MX Tiivistyspohjusteesta, WX Vedeneristeestä, sauma- ja epäjatkuvuuskohdissa käytettävistä ST 120 mm Nauhasta, IC- ja OC-kulmakappaleista, SC Läpivientivahvikkeista sekä DC Kaivolaipasta.

Uusia nimiä muillakin tuotteilla

Uutuustuotteen lisäksi Weber on nimennyt perinteiset vedeneristysjärjestelmänsä uusin nimin: weberSafe, weberFast, weberKahi ja weberEpoxy.

Lue lisää weberSmartista sekä muista erinomaisista vedeneristysjärjestelmistä osoitteessa www.e-weber.fi