Versus Asunnot Oy: Asunnonvälityksen verkkokauppa

Versus Asunnot Oy on lanseerannut kiinteistönvälitysalan verkkokaupan, josta voi ostaa etänä asunnonvälityspalvelun minnepäin Suomea tahansa. Asunnon myynnin edistämiseksi välityspalveluun voi liittää lisäpalveluita kuten virtuaalistailauksen. Välityspalkkio laskutetaan, kun asunto on saatu myytyä.
Versus Asuntojen toiminta perustuu hybridimalliin: välittäjä hoitaa perinteisen kiinteistönvälitystyön ja siihen liittyvän markkinoinnin, tarjousprosessin, kauppakirjojen tekemisen ja asiakkaan palvelemisen, mutta asunnon omistaja huolehtii itse asuntonsa esittelystä.
Versus Asunnot otti käyttöönsä viime keväänä myös etänäytöt. Konseptissa huoneiston oveen asennetaan väliaikainen lukko, joka aukeaa koodilla. Kun asiakas haluaa mennä katsomaan kiinnostavaa asuntoa, hän ottaa yhteyttä Versus Asuntoihin ja saa puhelimeensa pääsykodin.
Näytölle tuleva asiakas tunnistetaan vahvasti pankkitunnuksilla ja puhelinnumeron avulla. Kävijä on asunnossa yksin, mutta välittäjän valvonnan alaisena. Lukko ilmoittaa välittäjälle, kun asiakas on
poistunut asunnosta.
Lisätietoa: versusasunnot.fi