Tarkett: Uudet vinyylilattiat kodin kaikkiin tiloihin

Tarkett

Iconik ja iQ  sopivat täydellisesti tiloihin, jotka ovat kovassa käytössä kuten keittiöihin, eteisiin ja lastenhuoneisiin. Uudet vinyylilattiamallistot ovat myös oiva valinta ensimmäiseen kotiin, etenkin jos käytettävissä oleva budjetti on rajallinen. Tarkettin vinyylilattiat ovat kauniita, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Ne tuntuvat jalan alla mukavan pehmeiltä ja väri- ja kuosivaihtoehdoissa on valinnanvaraa.

Lattioiden asennusjätteet kierrätetään ja käytetään raaka-aineena uusien Tarkett-lattioiden tuotannossa. Tarkettin vinyylilattiat ovat ftalaatittomia, niiden päästöt ovat erittäin alhaiset ja ne ovat M1-luokiteltuja.

Iconik-mallistossa on ajattomia ja erittäin luonnollisia puu-, kivi- ja retrokuvioita, sekä uusia, entistä rohkeampia kuoseja. Iconik-lattioilla uudistat kodin nopeasti ja vaivattomasti, koska ne ovat helppoja asentaa.

iQ-lattiat ovat hyvin tuttuja arkkitehdeille ja ne merkitsevät korkeaa laatua ja kulutusta kestävää vinyylilattiamateriaalia. iQ-lattiat kertovat innovatiivisesta designista, inspiraatiosta ja aivan uudenlaisesta tavasta nähdä vinyyli materiaalina. Malliston 10 väriä on valittu vahvaa sisustuksellisuutta tavoitellen. iQ-lattioissa on markkinoiden paras suoja jälkiä ja tahroja vastaan. Siksi ne sopiva erinomaisesti esimerkiksi eteiseen ja keittiöön. Lattia on kuitenkin asennettava ammattilaisen toimesta, jotta saavutetaan paras lopputulos. iQ-malliston lattiat ovat 100-prosenttisesti kierrätettävissä, sekä M1-luokiteltuja.