Uudenlainen allasmalli keittiöön

Blanco Cronos XL8

Blanco on lanseerannut maalaisromanttis-industriaalisen Blanco Cronos XL 8 -altaan. Allas on suunnattu vaativille kuluttajille. Altaan muotoilu mukailee modernilla tavalla viime vuosien suositun keraamisen altaan muotokieltä. Materiaali ja pintakäsittely antavat altaalle viimeistellyn design-ilmeen.

Harmonisen eleetön pinta antaa altaalle hillityn ilmeen. Allasmateriaali on harjattua ruostumatonta terästä.

Allas on saatavilla IF-mallina, jossa reuna on kiinni pöytätasossa sekä tason alapintaan asennettavana U-mallina.

XL-kokoisen altaan syvyys on 190 mm ja etureunan korkeus voidaan tehdä kalustevalmistajan mallistoon sopivalla mitoituksella. Altaaseen on saatavilla lisävarusteena pähkinäpuinen leikkuulauta, joka asettuu tukevasti altaan päälle.

Blanco Cronos XL8


”Oy Lapetek Ab on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja. Tuotteet tulevat alan johtavilta valmistajilta ympäri maailmaa. Tuomme vuosittain markkinoille keittiötuotteiden uusimmat trendit tarjoten samalla turvallisia ja pitkäaikaisia ratkaisuja. Korkea laatu ja vastuu ympäristöstämme kaikissa toiminnoissamme ja tuotteissamme tekee Lapetekin tuotteesta huolettoman ratkaisun.” www.lapetek.fi