Tarkett: Vesitiivistä designia kylpyhuoneeseen

Aquarelle Oak Beige -vinyyli sopii erinomaisesti yhteen lämminsävyisen Aquarelle Soft Super White -seinänpäällysteen kanssa.

Tarkett lanseeraa uuden märkätilamalliston, johon kuuluu vesitiiviitä lattian- ja seinänpäällysteitä.  Aquarelle ja iQ-malliston tuotteet ovat paitsi tyylikkäitä myös helppohoitoisia, kestäviä, hygieenisiä ja edullisia. 

Aidon puulattian luonnollista lämpöä kylpyhuoneeseen saa puukuvioisella Aquarelle Oak Beige -vinyylillä, joka on sekä kestävä että vesitiivis. Tyyliin sopii lämminsävyinen vaalea seinänpäällyste Aquarelle Soft Super White.

iQ Surface -mallisto sopii erinomaisesti esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen joko lattian tai seinän päällysteeksi. iQ Surface -vinyyleissä on modernit mutta leikkisät kuosit. Voimakkaamman kuvion kanssa sopii yhteen Aquarelle Rustic Velvet Blush -seinänpäällyste, joka muistuttaa ulkonäöltään kalkittua pintaa.

Tarkettin märkätilamallistossa on monta erilaista kivi- ja betonijäljitelmää, jotka sopivat rouheamman tyylin ystäville. Monissa kuoseissa on kohokuviointi, joka luo aidon- tuntuisen pinnan.

Aquarelle-mallistoon on lisätty näyttävänä uutuutena tehosteseiniä, joita voi käyttää joko yhdellä seinällä tai kauttaaltaan koko huoneessa.