Tuoteuutuus: Sadex: markkinoiden hiljaisin sadevesijärjestelmä

Kotimainen perheyritys Sadex Oy tuo toukokuussa markkinoille sadevesijärjestelmän äänenvaimentimen, jonka ansiosta sadeveden tiputusäänet eivät enää kantaudu taloon häiritsevästi.

Kyseessä on Lapuan Piristeelin valmistama Pisko-sadevesijärjestelmä, joka on varustettu patentoidulla Silence-vaimentimella. Sadevesikourut valmistetaan teräksestä, joka on paksun pinnoitteen ja painavamman rakenteensa ansiosta hiljaisempi kuin esimerkiksi alumiinikouru.

Sadex on myynyt Silencen ensimmäistä versiota jo muutaman vuoden ajan. Nyt lanseerattavassa versiossa on uusi paranneltu kiinnitysmekanismi, ja tuote on saanut myös patentin. Silence-vaimennin asennetaan syöksytorven ulosheittäjään, jossa se pysyy tukevasti paikallaan. Kiinnittämiseen ei tarvita ruuveja tai liimaa. Kiinnitystapa ei myöskään kerää roskia tai tee reikiä järjestelmään.

Sadex asentaa jatkossa kaikki puolipyöreät sadevesijärjestelmät Silence-sadevesijärjestelmänä. Silence-sadevesijärjestelmä on kehitetty erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin.

Lisätietoja: sadex.fi