Rollock ja One4all yhteistyöhön

Älylukitusratkaisuja valmistava Rollock Oy on aloittanut yhteistyön digitaalisia asukasviestintä- ja asukaspalveluratkaisuja tarjoavan One4all Finland Oy:n kanssa. Yritykset toteuttavat yhteistyössä kiinteistön yhteiskäyttötilojen helpon ja turvallisen pääsynhallinnan.

Rollock on avaimettomia älylukitusratkaisuja valmistava yritys, joka tarjoaa pääsyn älykkääseen kiinteistöön. Rollock toimii myös alustana älykkään kiinteistön palveluihin. Sen avulla pystytään tunnistamaan kiinteistön käyttäjät ja määrittelemään tämän pohjalta tarkoituksenmukaisia oikeuksia.

One4all on ratkaisu kiinteistössä tapahtuvaan viestintään ja asumisen palveluiden tarjoamiseen. Ratkaisuun kuuluu myös digitaalinen varauskalenteri helpottamaan taloyhtiöiden yhteistilojen ja muiden yhteisten hyödykkeiden varaamista ja hallinnoimista.

Rollock ja One4all aikovat tehdä yhdessä kiinteistön yhteiskäyttötilojen hallinnasta helppoa, turvallista ja tehokasta. Esimerkiksi saunavuorojen varaaminen ja kulkuoikeuksien saaminen onnistuu yritysten mukaan mutkattomasti.

– Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä! Tämän päivän kerrostaloasuminen on yhteisöllistä, ja yhdessä One4all:n kanssa pystymme tarjoamaan entistä monipuolisempia ratkaisuja tähän. Me Rollockilla haluamme helpottaa asukkaiden päivittäistä liikkumista kiinteistössä, mikä täydentyy nyt kattamaan vielä paremmin myös yhteiskäyttötilat, kun Rollockin kulunhallinta ja One4all:n varauskalenteri keskustelevat keskenään, kertoo Rollockin toimitusjohtaja Mikko Haapala.

-Varauskalentereihin liitetyllä kulunohjauksella on paljon kysyntää, sillä se helpottaa yhteistilojen hallinnoimista. Yhteistilojen kulunhallinta vähentää myös huomattavasti yhteistilojen väärinkäyttöä ja lisää tämän myötä myös turvallisuutta. Varauskalenteriin ja kulunohjaukseen voidaan liittää myös maksupalvelu monipuolistamaan kokonaisuutta. On hienoa aloittaa tämä yhteistyö Rollockin kanssa, ja yhdessä kehittää asumisen palveluita, sanoo Kitte Hamilton, One4allin toimitusjohtaja.

Yritykset ovat tällä hetkellä keskittyneet toimittamaan ratkaisujaan pääasiassa kotimaan asumisen segmenttiin. Myös kansainvälistyminen on molemmilla edessä.

– Rollockin tavoite on kasvaa kotimaan lisäksi ulkomailla. One4all:n ja Rollockin yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden laajentua myös ulkomailla yhteisten hankkeiden kautta, toteaa Haapala.