Realia Isännöinti osti turkulaisen Isännöinti-Saarto Oy:n

Kuva: Pixabay

Kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Realia Group -konserniin kuuluva Realia Isännöinti on ostanut Isännöinti-Saarto Oy:n.

Isännöinti-Saarto Oy:n juuret ulottuvat 1980-luvun puoliväliin. Yritys toimii Turun alueella, ja palvelee noin 60:tä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä.

”Näen, että osana Realia Isännöintiä meillä on mahdollisuus olla toimialan uudistamisen etulinjassa. Asiakkaillamme on yrityskaupan myötä mahdollisuus saada käyttöönsä Suomen suurimman isännöintiasiantuntijaorganisaation asiantuntemus. Yrityskauppa on sekä henkilöstömme että asiakkaidemme kannalta positiivinen asia”, Isännöinti-Saarto Oy:n yksikönpäällikkö Pertti Satopää sanoo.

”Olen iloinen, että Isännöinti-Saarto Oy:n ammattilaiset tulevat osaksi isännöintiammattilaistemme joukkoa, ja kaupan myötä liiketoimintamme kasvu Turun alueella jatkuu”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari sanoo.

Isännöinti-Saarto Oy jatkaa kaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönä. Omistajanvaihdoksella ei ole vaikutusta voimassaoleviin asiakassopimuksiin.