Realia Isännöinti osti Rakennusmestari-isännöinnin liiketoiminnan

Kuva: Pixabay, Gino Crescoli

Realia Isännöinti Oy on ostanut Helsingissä toimivan Rakennusmestari-isännöinti Oy:n liiketoiminnan. Rakennusmestari-isännöinti Oy:n isännöimät nykyiset asunto-osakeyhtiöasiakkuudet siirtyivät Realia Isännöinti Oy:lle 15.6.2019 alkaen.

Rakennusmestari-isännöinti Oy:n toimitusjohtaja, kiinteistöneuvos Juhani Veijonen siirtyy liiketoimintakaupan myötä eläkkeelle.

”77 vuoden ikäisenä on jo aika päästää irti työelämästä ja siirtyä nauttimaan eläkepäivistä harrastusten ja läheisten pariin. Olen saanut pitkän työurani aikana katsoa kiinteistöalaa useammasta eri näkökulmasta, kehittää osaamistani ja ammattitaitoani sekä viimeiset 24 vuotta työskennellä omassa isännöintiyrityksessäni. Aktiivisen etsimisen jälkeen Realia Isännöinti on varmasti yritykseni isännöimille asunto-osakeyhtiöille asiantunteva ja luotettava kumppani jatkossa”, Juhani Veijonen sanoo.

”Olemme päässeet Juhani Veijosen kanssa hyvään yhteistyöhön varmistaaksemme Realia Isännöinnille siirtyvien asiakkuuksien korkealaatuisen ja sujuvan palvelun turvaamisen jatkossakin. Haluan onnitella Juhani Veijosta hänen toukokuussa Tasavallan Presidentiltä saamastaan kiinteistöneuvoksen arvonimestä ja toivotan hänelle antoisia eläkepäiviä pitkän ja hienon työuran jälkeen”, sanoo Realia Group -konsernin toimitusjohtaja ja Realia Isännöinnin hallituksen puheenjohtaja Matti Bergendahl.

”Realia Isännöinnin kasvu sekä orgaanisesti että myös yritysostoilla on tärkeä osa koko Realia Group -konsernin kasvustrategiaa. Olen erittäin tyytyväinen, että tämän yrityskaupan myötä strategiamme mukainen kasvu isännöintiliiketoiminnassa jatkuu”, Bergendahl toteaa.