Realia Isännöinti osti raisiolaisen Isännöintipalvelu Lehtiön

Kuva: isannointilehtio.fi

Isännöintialan Realia Isännöinti osti joulukuussa Raisiossa toimivan Isännöintipalvelu Lehtiö Oy:n osakekannan. 

Isännöintipalvelu Lehtiö Oy on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2004 alkaen. Asiakaskunnassa on noin sata asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä.”Meillä on Raision, Turun, Naantalin ja Maskun alueella vakiintunut ja asiakkaiden piirissä tunnustettu hyvä asema. Haluamme vastata nykyistä paremmin alueelliseen kysyntään ja kehittää toimintaamme entisestään, minkä vuoksi yrityskauppa Realia Isännöinnin kanssa oli luonnolliselta tuntuva jatkumo yrityksemme tarinalle”, Isännöintipalvelu Lehtiö Oy:n toimitusjohtaja Henry Lehtiö sanoo.
”Toivotan Henry Lehtiön ja koko Isännöintipalvelu Lehtiön henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi osaksi Realia Isännöintiä. Pystymme yhdessä tarjoamaan Isännöintipalvelu Lehtiön asiakkaille isännöintialan edelläkävijänä laadukasta ja kehittyvää palvelua, johon panostamme nyt alkaneena vuonna 2021 edelleen hyvin voimakkaasti. Haluan toivottaa Henry Lehtiölle ja hänen tiimilleen menestystä Raision toimiston kehitystyössä”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari sanoo.

Yrityskauppa ei vaikuta voimassa oleviin asiakassopimuksiin. Isännöintipalvelu Lehtiö Oy jatkaa kaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönään osana Realia Group -konsernia.

Realia Isännöinti on osa Realia Groupia, joka on pohjoismainen kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoava konserni.