Realia Isännöinti ostaa Kantakaupungin Isännöinti Oy:n

Kuva: Realia.fi

Pohjoismaiseen kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Realia Group -konserniin kuuluva Realia Isännöinti on ostanut pääkaupunkiseudulla toimivan Kantakaupungin Isännöinti Oy:n.

Kantakaupungin Isännöinti Oy on asiantunteva isännöintialan palveluyritys, jonka toiminta on käynnistynyt 1980-luvun lopussa. Yritys toimii Helsingin alueella ja palvelee noin 85 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä.

”Olimme jo jonkin aikaa pohtineet yhtiökumppanini Antti Koljosen kanssa yhtiömme seuraavaa kehitys- ja omistusvaihetta, ja olemme erittäin tyytyväisiä, kun löysimme Realia Isännöinnistä vahvan ja vakaan uuden omistajan rakentamallemme palvelukokonaisuudelle. Olemme kehittäneet asiakkaidemme arvostaman ja laadukkaan palvelukokonaisuuden, ja sen kehittämistä jatketaan yhdessä eteenpäin”, Kantakaupungin Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Juha Leppänen toteaa.

”On todella hienoa, että saamme Kantakaupungin Isännöinti Oy:n ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstön osaksi Realia Isännöintiä ja kiinteistöjohtamisen liiketoimintamme pääkaupunkiseudulla, ja erityisesti Helsingissä, vahvistuu entisestään. Haluamme vahvistaa jo tällä hetkellä korkealaatuisia palveluja Kantakaupungin Isännöinnin asiakkaille sekä varmistaa asiakasyhtiöiden sujuvan johtamisen jatkossakin. Omistajanvaihdoksella ei ole vaikutusta voimassaoleviin asiakassopimuksiin”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari toteaa.

”Olen erittäin tyytyväinen, että tämän yrityskaupan myötä strategiamme mukainen kasvu isännöintiliiketoiminnassa jatkuu. Toivotan Kantakaupungin Isännöinti Oy:n henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Realia Group -konserniin”, Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

Kantakaupungin Isännöinti Oy jatkaa yrityskaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönään.