”Meidän julkisivuremonttimme ansaitsisi palkinnon”

Tältä näytti Julkisivuremontti 2015 -kilpailun voittanut Asunto Oy Forssan Rytynpyöli ennen julkisivuremonttia.

Asunto-osakeyhtiöille suunnattu Julkisivuremontti 2017 -kilpailu on käynnistynyt. Nyt etsitään esimerkillisiä, laadukkaaseen lopputulokseen johtaneita julkisivuremontteja, jotka on tehty vuosina 2015-2016 tai vastaanotettu elokuussa 24.8.2017 mennessä.

Edellisellä kerralla kilpailun voitti Asunto Oy Forssan Rytynpyöli muun muassa ansiokkaan asukasviestinnän ansiosta.
”Ei ole epäselvää, missä Julkisivuremontti 2015 –kilpailun voittajataloyhtiö Forssan Viksbergin kaupunginosassa sijaitsee – niin hieno ja moderni talo 70-lukulaisesta lähiötalosta on tullut. Tämänhetkinen taloudellinen tilanne ei ole hyvä ajankohta realisoida asuntojen perusteellisella remontilla aikaansaatua arvonnousua. Siitä taloyhtiön edustajat ja isännöitsijät ovat yhtä mieltä, että tulevaisuudessa tämänkin taloyhtiön asunnoista käydään asuntokauppaa ihan toisen suuruusluokan summilla kuin tähän mennessä”, voittajayhtiöstä kirjoitettiin Kiinteistöpostissa vuoden 2016 alkupuolella.

Toisen palkinnon kilpailussa vuonna 2015 voitti pirkkalalainen As Oy Korkearinne mm. oman aikakautensa arkkitehtuuria kunnioittavasta korjaamisesta.
Kunniamaininta annettiin helsinkiläiselle Asunto Oy Säästövanhalle uudenlaisen ”parvekearkkitehtuurin” luomisesta ennakkoluulottomasti innovatiivista parvekejärjestelmää hyödyntämällä.

Miten mukaan?

Ehdotuksia voivat tehdä niin hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä, suunnittelija kuin urakoitsijakin. Palkintona on rahaa ja laatta muistona palkitsemisesta.
Palkittavat julkistetaan Kiinteistö 2017 –messuilla 26.9.2017 Helsingin Messukeskuksessa.
Kyse on Julkisivuyhdistyksen ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry:n yhteistyössä Kiinteistöposti-lehden kanssa järjestettävästä kilpailusta. Kilpailu järjestetään nyt kuudennen kerran.
Kilpailuun osallistutaan täyttämällä ilmoituslomake ja sen liitteet, jotka löytyvät
Julkisivuyhdistyksen kotisivuilta www.julkisivuyhdistys.fi/kilpailuja/julkisivuremontti
Ehdotukset on toimitettava pe 25.8.2017 mennessä.

Miten julkisivuremonteissa onnistuttu?
Tältä Asunto Oy Forssan Rytynpyölissä näytti julkisivuremontin jälkeen. Lue artikkeli ”Julkisivukorjaus tiukoissa talousraameissa”, missä kerrotaan, minkälaisen julkisivuremontin ja miten Asunto Oy Forssan Rytynpyöli toteutti TÄSTÄ:

1_rytynpyoli_jalkeen_003

Tutustu myös As Oy Korkearinteen toteuttamaan palkittuun julkisivuremonttiin tarkemmin artikkelissa ”Hallittu julkisivuremontti uudisti 70-lukulaisen ilmeen” TÄSTÄ:
Kunniamaininnan sai Asunto Oy Säästövanha, jota koskevaan ”Nykyaikaista parvekearkkitehtuuria elementtiratkaisuna” -artikkeliin pääset TÄSTÄ:
Lue myös, miten Asunto Oy Näsinamurissa toteutettiin ensimmäisen palkinnon saanut julkisivuremontti vuonna 2013. Artikkeliin ”Asunto Oy Näsinamurin remonttikokemukset vinkiksi” pääset TÄSTÄ: