Kiinteistöpalvelut ry saa uuden nimen

Kiinteistöalan työnantajia edustava Kiinteistöpalvelut ry muuttaa nimensä Kiinteistötyönantajat ry:ksi. Uusi nimi otetaan käyttöön ensi vuoden alusta.

– Kiinteistötyönantajat-nimi kuvaa paremmin liiton sääntöjen mukaista tehtävää ja jäsenyritystemme toimintakenttää. Olemme koko kiinteistöalan ainoa työnantajajärjestö ja liittoomme kuuluu jo nykyisellään kiinteistöpalveluyritysten ohella muun muassa kiinteistönomistajia, manageeraajia, isännöintiyrityksiä sekä kiinteistöyhdistyksiä, kommentoi toimitusjohtaja Pia Gramén.

– Kiinteistöala on voimakkaasti kasvava ja hyvin työllistävä ala. Tulevaisuus tuo mukanaan yhä uusia liiketoiminnan muotoja sekä kehittyviä palveluja. Haluamme nimimuutoksella profiloitua entistä näkyvämmin kiinteistöalan työnantajien edunvalvojana, Gramén jatkaa.

Liiton jäsenyritykset tarjoavat kiinteistön hoito- ja ylläpitopalveluja, kuten kiinteistöhuoltoa, teknisiä palveluja, energianhallintapalveluja, ulkoalueiden hoitoa ja siivousta. Lisäksi jäsenet tarjoavat erilaisia toimitila- ja käyttäjäpalveluja sekä kiinteistöliiketoimintaan, kiinteistöjen hallinnointiin ja isännöintiin liittyviä palveluja.

Elinkeinoelämän Keskusliittoon kuuluva Kiinteistöpalvelut ry perustettiin vuonna 2002. Liittoon kuuluu noin 400 työnantajajäsentä, joiden palveluksessa ja nykyisten työehtosopimusten piirissä on lähes 60 000 työntekijää ja toimihenkilöä.