Kh-Kiinteistöpalvelut ostaa TL-Maint Oy:n

Kuva: tlmaint.fi

Kh-Kiinteistöpalvelut Group Oy hankkii TL-Maint Oy:n koko osakekannan. TL-Maint on Jyväskylässä toimiva, vuonna 2002 perustettu kiinteistöhuoltoyhtiö.

”Jyväskylän Kiinteistöhuolto Oy on toiminut vuodesta 2014 osana Kh-Kiinteistöhuolto konsernia ja kaupan myötä palvelutarjontamme ja kiinteistöhuollon osaamisemme laajenee entisestään Jyväskylän talousalueella”, kertoo Kh-Kiinteistöpalvelut konsernin toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

Koko TL-Maintin henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen yhtiön palveluksessa, myös Timo Lehtoranta jatkaa yrityksen toimitusjohtajana. Jatkossa TL-Maint Oy ja Jyväskylän Kiinteistöhuolto Oy tarjoavat yhdessä asiakkailleen toimivamman paikallisen palveluyhdistelmän sekä laajemmat oheispalvelut. Lisäksi kausityöt, kuten hiekoitus ja lumityöt, pystytään jatkossa suorittamaan entistä nopeammin ja tehokkaammin yhteisin resurssein.

”Itse vastaan edelleen yhtiön päivittäisen kenttätoiminnan sujuvuudesta. Jyväskylän Kiinteistöhuollon aluejohtaja Mikko Mäkikyrö puolestaan tekee tiivistä yhteistyötä kanssamme toiminnan kehittämiseksi. Yhdessä uusien lisäresurssien kanssa tutut henkilöt varmistavat, että asiakkaidemme työt hoituvat jatkossakin laadusta tinkimättä ja kustannustehokkaasti”, kertoo TL-Maintin toimitusjohtaja Timo Lehtoranta.

”Kh-Kiinteistöpalveluiden ainutlaatuisessa palvelumallissa yhdistyvät pienen paikallisen yrityksen vahvuudet ja suuren yrityksen edut, mikä johtaa tehokkaisiin toimintatapoihin ja hyvään asiakastyytyväisyyteen”, kertoo Jussi Niemelä.