Keittiöiden verkkokauppa avautui Suomeen

Aina Premium

Suomalainen AINA-keittiöt on avannut täyden palvelun keittiöiden verkkokaupan. Asiakas voi suunnitella siellä täysin omien toiveidensa mukaisen keittiön ja tilata sen kotiinsa.

Uudessa verkkokaupassa asiakas ei joudu tekemään tilausta sokkona, vaan AINA-keittiöiden ammattilainen tarkastaa jokaisen tilauksen viimeistä piirtoa myöten.

Janne Lehtonen

– Haluamme lisätä uuden verkkokaupan myötä ostamisen helppoutta sekä hintojen ja toimitussisällön läpinäkyvyyttä. Valikoimasta löytyvät jo Suomen suosituin ovimalli sekä suosituimmat värisävyt ja laajennamme tuotteiden määrää jatkuvasti, kertoo Mellano Oy:n toimitusjohtaja Janne Lehtonen.

– Internetissä on pitkään ollut erilaisia sovelluksia, joissa ihmiset voivat testata keittiöiden ovimalleja sekä värejä ja pintoja. Lisäksi on olemassa nettiohjelmia, joissa oman keittiön voi suunnitella, mutta nämä ovat hitaita ja vaikeita käyttää. Toisin kuin uudesta verkkokaupastamme, muista sovelluksista puuttuu tilaamisen mahdollisuus sekä hinta ja siihen liittyvä asiantuntijan konsultointi, Lehtonen täsmentää.

AINA-keittiöiden kalusteet ovat kotimaista tuotantoa. Kalusteissa käytetään parhaita materiaaleja ja mekanismeja sekä Pohjois-Euroopan nykyaikaisinta valmistusteknologiaa.

– AINA-keittiöillä on tällä hetkellä Suomessa 23 myymälää ja niiden määrä on voimakkaassa kasvussa. Otamme mielellämme mukaan uusia ammattitaitoisia partnereita, kertoo Mellano Oy:n toimitusjohtaja Janne Lehtonen.

AINA-keittiöt on useiden kotimaisten kalustealan toimijoiden sekä kalusteita valmistavan Mellano Oy:n yhdessä luoma konsepti, joka tarjoaa alalla toimiville yksittäisille yrittäjille tai yrittäjiksi siirtyville tuen tuotteidensa markkinointiin ja myyntiin.