JELD-WENin SmartClose tekee ovista lähes äänettömiä

JELD-WEN tuo Suomen markkinoille ovien käyttöä helpottavan SmartClose-teknologian. SmartClose on lähes äänetön, sisäovia varten kehitetty sulkemismekanismi, joka estää oven paiskomisen ja varmistaa oven sulkeutumisen. SmartClose on ovien varustetasoa kohentava, ainutlaatuinen ominaisuus, joka lisää kodin asumismukavuutta.

SmartClose on oveen asennettava sulkemisratkaisu, joka varmistaa oven hiljaisen ja rauhallisen sulkemisen. Vastaavia ratkaisuja on aiemmin nähty keittiötuotteissa. Sisäovissa se on toistaiseksi harvinaista teknologiaa, jonka JELD-WEN tuo nyt ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille.

Hienovarainen sulkemismekanismi

Ovensulkimen huomaamaton kiinnike on asennettu karmin yläosaan, ja se kiinnittyy oven yläreunassa olevaan pieneen varteen. Mekanismin ansiosta ovi voidaan tönäistä sulkeutumaan, ja se sulkeutuu itsestään – samaan tapaan kuin keittiökaapit.

SmartClose on perinteiseen ulko-ovista tuttuun ovipumppuun verrattuna todella hienovarainen mekanismi, joka ei herätä huomiota. SmartClosen avulla oven voi myös pitää auki, sillä sulkemismekanismi käynnistyy vasta ovea suljettaessa.

Moderni magneettilukko

SmartClose-ovi on täydellinen kokonaisuus, joka sisältää magneettisen lukkopesän ja -sulkimen. Kun ovi on auki, pysyy salpa piilossa. Se vapautetaan vasta, kun lukko koskettaa ovenkarmia.

Ainutlaatuinen ratkaisu

SmartClose tuo kodin sisustamiseen pikantin yksityiskohdan, joka hiljaisuudellaan lisää asumismukavuutta. JELD-WEN on kehittänyt äänettömän ovitekniikan ensisijaisesti yksityisasuntojen sisäoviin. SmartClose on saatavilla kaikkiin JELD-WENin ADVANCE-valikoiman sisäovipaketteihin, jotka sisältävät oven, karmin ja SmartClose-mekanismin.

Video: Näin SmartClose toimii

SmartClosen ominaisuuksia:

  • ovilevyyn ja karmiin upotettu suljinmekanismi
  • magneettilukko
  • erikoisvastarauta
  • huoltoväli 6 kk
  • Saatavilla ADVANCE-sisäovipaketteihin
  • koot 7-11 x 18-21M (ei pariovi)
  • ei jälkiasennettava