Helsingin Postipuistoon Bonavalta 96 uutta asuntoa

Helsingin Postipuiston kotikortteli laajenee, kun Postinkantaja 3:n myötä alueelle nousee 96 uutta Bonava-kotia. Postinkantaja 3:n uudisasuntojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota huoneiden valoisuuteen ja arjen helppoon sujumiseen. Duo-asuntojen avulla voi yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi tai jakaa yhden asunnon kahdeksi pienemmäksi.

”Postinkantaja 3:ssa hyödynnetään uusiutuvaa energiaa, sillä osa kiinteistösähköstä tuotetaan katoille asennettavilla aurinkopaneeleilla. Asukkaiden iloksi korttelipihalle tulee viljelypalstoja ja -laatikoita, joten salaatit ja yrtit voi viljellä vaikka omalla pihalla. Pihan kruunaa myöhemmin alueen valmistuessa upea korttelipaviljonki, jossa on tilaa monenmoiseen vapaa-ajan toimintaan ja juhliin”, sanoo yksikönjohtaja Matti Kuronen.

​Postinkantaja 3:n 5- ja 7-kerroksisten talojen asuntoihin tulee lisäneliöitä reilunkokoisista lasitetuista parvekkeista.

Postipuisto kohoaa entisen maaliikennekeskuksen alueelle. Postipuiston kotikortteli rajautuu tuhannen hehtaarin laajuiseen Keskuspuistoon.