Helsingin keskustaan IKEA Suunnittelustudio

Kuva: ikea.com

Helsingin keskustaan alkukesällä avattavassa IKEA Suunnittelustudiossa voi käydä hakemassa sisustusinspiraatiota tai suunnitella ja tilata isoja ja pienempiäkin sisustusratkaisuja yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Helsingin ydinkeskustaan, Mannerheimintielle, avattava IKEA Suunnittelustudio tarjoaa asiakkaille suunnittelupalvelua sekä neuvoja kestävämmän arjen ratkaisuihin. IKEA-valikoima on tilattavissa verkkokaupan kautta suoraan kotiin tai valittuun noutopisteeseen. Toimipisteessä ei ole ravintolapalveluita eikä mukaan ostettavia tuotteita.

”On selvää, että asiakaskäyttäytyminen on muuttunut digitalisaation ja lisääntyneen vastuullisuusajattelun myötä. Kotiinkuljetuspalvelut, erilaiset keräily- ja noutovaihtoehdot, kokoamis- ja kierrätyspalvelut, kodin suunnittelupalvelut sekä vinkit kestävämpään arkeen ovat yhä tärkeämpiä asiakkaillemme. Nyt me vastaamme tähän tarpeeseen avaamalla Helsinkiin IKEA Suunnittelustudion. Laskemme myös pakettikuljetusten hintoja, mikä tukee uudenlaista toimintamallia”, IKEA Suomen liiketoiminnan kehitysjohtaja Ann-Christin Pilviö toteaa.

IKEA Suomen tavoitteena on pitkällä aikavälillä tarjota asiakkaille täysin päästöttömiä kuljetuksia. Helsingin IKEA Suunnittelustudion osalta tavoite on siirtyä vähäpäästöisiin asiakaskuljetuksiin (HVO-, kaasu- ja sähköautot) jo ensimmäisen toimintavuoden aikana.

Suomen ensimmäinen IKEA Suunnittelustudio avataan Jyväskylässä keväällä. Vastaavanlaisia IKEA-toimipisteitä on avattu viime aikoina myös esimerkiksi Kööpenhaminassa.

”Helsingin IKEA Suunnittelustudion tarjonta tullaan räätälöimään nimenomaan helsinkiläisten asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Erityisesti nopeat, vähäpäästöiset kotiinkuljetukset, sisustusinspiraatio ja ratkaisut kestävämpään arkeen ovat tarjonnan keskiössä. Tuoteryhmistämme keskitymme esillepanoissa keittiöihin ja makuuhuoneisiin, eli arjen hyvinvoinnin kannalta kodin keskeisimpiin tiloihin. Myös IKEA Home smart -ratkaisut ja IKEA Yritysmyynnin palvelut ovat saatavilla”, Pilviö toteaa.