Bulevardin Kotimeklarit mukaan Open Market -ketjuun

Open Market -ketjun toimitusjohtaja Panu Oksanen ensimmäinen vasemmalta ja Bulevardin Kotimeklareiden toimitusjohtaja Nina Asteljoki kuvassa kolmas vasemmalta.

Bulevardin Kotimeklarit ja Open Market ovat solmineet kumppanisopimuksen. Tavoitteena on uudistaa kiinteistönvälitysalaa ja palvella pääkaupunkiseudun asiakkaita entistä tehokkaammin. Open Market -välittäjät tekevät yhteistyötä, ja asiakasta palvelee yhden välittäjän sijaan useat kiinteistönvälittäjät.

Bulevardin Kotimeklarit jatkaa toimintaansa omalla brändillään, ja yrityksen ilmeessä näkyy jatkossa vahva Open Market -kumppanuus. Open Market tarkoittaa, että myös kilpailevat kiinteistönvälittäjät voivat myydä Open Marketin asiakkaiden kohteita. Open Market-kiinteistönvälitystoimistoja on myös Itä-Helsingissä, Oulunkylässä, Espoon Westendissä sekä marraskuun alusta alkaen Vantaan Tikkurilassa.

Nina Asteljoki ja Bulevardin Kotimeklareiden kiinteistönvälittäjät ovat ammattitaidoltaan ja työmoraaliltaan Suomen parhaimmistoa. Se teki minuun vaikutuksen heti ensitapaamisella, joten yhteinen sävel löytyi helposti. Bulevardin Kotimeklarit täydentää Open Market -ketjun tarjontaa arvoasuntojen sekä Helsingin kantakaupungin kohteilla, Open Marketin toimitusjohtaja Panu Oksanen sanoo.

– Open Market -kumppanuuden ja avoimen kauppatavan myötä asiakkaamme löytävät tehokkaammin asunnolleen ostajan ja kollegamme naapuritoimistosta puolestaan unelmien kodin omalle asiakkaalleen. Näitä onnellisia tarinoita on parin kuukauden aikana tullut jo useita ja tämä on vasta alkua, kertoo Bulevardin Kotimeklareiden toimitusjohtaja Nina Asteljoki.

Open Marketin mukaan avoin kauppatapa on yleistä kiinteistönvälityksessä Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Asiakas tekee sopimuksen valitsemansa kiinteistönvälittäjän kanssa, mutta kohdetta myyvät myös muut alueen välittäjät.

– Avoimuus on kiinteistönvälityksen tulevaisuus – välittäjäkilpailijoistamme tulee kollegoitamme, Asteljoki toteaa.