Bonavalta 49 asuntoa Espoon Suurpeltoon

Bonava - As Oy Espoon Maisteri
Kuva: Bonava

Bonava rakennuttaa Espoon Suurpeltoon 49 uutta Bonava-kotia kahdeksaan kerrokseen. Erikoisuutena Asunto Oy Espoon Maisterissa on parvelliset asunnot. Kotikorttelin rakentaminen on alkanut ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin vuodenvaihteessa 2019-2020.

Korttelipiha asukkaiden käyttöön

”Espoon Maisterin kotikortteliin tulee kerrostalojen kokonaisuus, jonka keskelle muotoutuu vehreä ja yhteisöllinen korttelipiha asukkaiden yhteiseen käyttöön. Maisteri 1:een tulee parvellisia asuntoja ja ylimpään kerrokseen länteen avautuvin terassein varustettuja kolmioita”, sanoo Jyri Raunio, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Bonavan Suurpellon viihtyisän ja luonnonläheisen kotikorttelin kotikulmilla on peräti neljä päiväkotia, suomen- ja englanninkieliset koulut, kuntosali sekä ostoskeskus ravintoloineen ja palveluineen. Kivenheiton päästä löytyvä Espoon keskuspuisto kuntoilureitteineen tarjoaa mukavaa virikettä arjen kiireiden keskelle sekä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Oman kotitalon palvelueteisessä sijaitsevan Smartpost-automaatin kautta paketteja ja verkko-ostoksia voi lähettää ja vastaanottaa 24/7.

Lue lisää Bonavan asuntotarjonnasta ja Espoon Maisterista.


Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,5 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.