Bonava rakentaa Espoon Vermoon 67 asuntoa

Espooseen nousee lähivuosien aikana uusi Bonavan Vermonniityn kotikortteli. Nyt alueella aloitetaan Asunto Oy Espoon Lähteen uudiskohteen rakentaminen, johon tulee 67 uutta Bonava-kotia. Lähteen asunnot ovat myynnissä ja kohteen rakentaminen on alkanut. Asunnot valmistuvat syksyllä 2019.

Lähteen uudet kodit rakennetaan viihtyisälle ja kehittyvälle asuinalueelle. Espoon Leppävaaraan nousee lähivuosina upea Vermonniityn kotikortteli, joka asettuu mukavasti lähelle kaikkea. Monikonpuro tuo asuinalueelle myös oman viehättävän ilmeensä. Kortteliin on jo suunnitteilla ainutlaatuinen, liikkumiseen innostava kuntoilun ja hyvinvoinnin kokonaisuus, jollaista ei ole muualla tarjolla”, Bonava Suomi Oy:n yksikönjohtaja Jyri Raunio sanoo.

Vermonniityn uuden kotikorttelin lähellä on useita erikoisliikkeitä, ravintoloita sekä tori että päivittäistavarakauppa ja kauppakeskus Sellossa elokuvateatteri. Lähteen taloyhtiön asukkaiden käyttöön tulee kätevä Postin SmartPost- pakettilokerikkopalvelu, johon asukkaat voivat vastaanottaa heille saapuvia paketteja.