Artikkelit

Sukituskin pitää suunnitella huolella

Suurlohjankatu 33:ssa uusitaan viemärit tänä keväänä sukittamalla. Rakenteita rikkomaton ja nopea menetelmä sai taloyhtiössä yksimielisen kannatuksen. Viemärit kuvattiin etukäteen, mutta työn edetessä ei yllätyksiltäkään ole vältytty.

Artikkelit

LVI-remontit työllistävät tavarantarkastajaa

Putkiremonttien määrän kasvu näkyy myös tavarantarkastajan työssä. Tavarantarkastaja pyydetään paikalle selvittämään, onko työsuoritus tai asennettu laitteisto rakentamismääräysten, hyvän rakennustavan, normien ja tilaussopimuksen mukainen.

Ei kuvaa
Kolumnit

Telinemies: Väärin virtaava vesi

No niin, juuri kun on toivuttu siitä, että betoni ei kovetukaan, vaan jää juustomaisen reikäiseksi, saatiin uutta ihmettelyn aihetta, kun rakennuskohde Jätkäsaaressa nousi julkisuuteen. Tällä kertaa ei jaettu vuoden betonipalkintoa, vaan jaettiin ruutuaikaa ja ilmaista … Lue lisää…

Ei kuvaa
Artikkelit

Miten sujui ”satumainen” putkiremontti?

Tuleeko Helsingin Satumaanpolku 6:ssa sijaitsevan asunto-osakeyhtiön putkiremontista satumainen? Tätä kysyttiin joulukuun alussa ilmestyneessä Kiinteistöpostissa, jossa kerrottiin taloyhtiön kahden viikon putkiremontista.

Artikkelit

Lisäkerrokset ja tuotto hisseihin ja parvekkeisiin

Tamperelaisen As Oy Hämeenpuisto 16:n kahteen kerrostaloon rakennetaan kaksi lisäkerrosta. Keskeisellä paikalla sijaitsevien talojen korottaminen aloitetaan kevään aikana. Lisäkerroksilla taloyhtiö rahoittaa peruskorjauksia.Hissien uusimisesta on jo päätetty ja valmistelussa on myös parvekkeiden kunnostaminen ja lämmöntalteenotto.