Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podiumin rakentaminen on alkanut

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Martinlaakson Formulakorttelissa Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podiumin rakentamisen.

Vantaalle Mika Häkkisen aukion viereen rakentuvan Formulakorttelin uusin tulokas Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podium nousee kahdeksan kerroksen korkeuteen. Podiumiin rakentuu omalle tontille 54 asuntoa. Pohjola Rakennuksen mukaan asunnoista on varattu tähän mennessä yli 70 %.

Podium sijaitsee Kehäradan välittömässä läheisyydessä; Martinlaakson juna-asemalle kävelee vain muutamassa minuutissa.

”Podium täydentää Martinlaakson Formulakorttelin asuntotarjontaa loistavasti tuoden markkinaan omalle tontille rakennettavia laadukkaita ja Martinlaakson keskeisellä sijainnilla olevia koteja. Kohteen nopeasti kehittynyt kysyntä on yllättänyt positiivisesti ja olemme innoissamme, että saamme myynnin käyntiin näinkin nopealla aikataululla”, kertoo Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Hannu Hirvensalo.

Pohjola Rakennus rakentaa Mika Häkkisen aukion viereen 7 asuinrakennusta sekä yhden liiketilan käsittävän uuden kaupunkikorttelin, Martinlaakson Formulan. Podium on rakennettavista taloista kuudes, ja sen alustava valmistuminen on joulukuussa 2021. Seitsemännen ja viimeisen omistustalon rakentaminen alkaa vuoden 2021 aikana.