AM Lukkoasema ja Rollock yhteistyöhön

Turvaurakoitsija AM Lukkoasema Oy ja älylukitusvalmistaja Rollock Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yritysten tarkoituksena on toteuttaa yhdessä avaimettomia lukitusratkaisuja sekä asuin- että toimitilakiinteistöihin.

AM Lukkoaseman ja Rollockin mukaan lukitusalalla on tapahtumassa merkittävä murros: avaimettomat lukitusratkaisut kasvattavat voimakkaasti suosiotaan sekä asuinrakennuksissa että toimitiloissa. Yritysten mukaan yhteistyö edesauttaa lukitusratkaisuiden tehokasta suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.

”Haluamme olla valtakunnan johtava avaimettomien ratkaisujen jakelukanava ja kokonaispalveluntarjoaja Suomessa. Rollock on tärkeä osa älylukitusratkaisujamme ja kasvattaa asemaamme digitaalisten lukitusratkaisujen edelläkävijänä. Yhteistyö tukee toimintaamme asiakaslähtöisenä kiinteistön turvallisuusratkaisujen toimittajana”, kertoo Jukka Rantahakala, AM Lukkoaseman toimitusjohtaja.

“On hienoa syventää yhteistyötä AM Lukkoaseman kanssa, joka toimii merkittävänä suunnittelu-, jakelu- ja asennuskanavana lukitusratkaisuillemme. Tämä on meille tärkeä yhteistyö avaimettomien Rollock-järjestelmien yleistyessä”, kertoo Rollockin toimitusjohtaja Mikko Haapala.