Muuttuuko isännöintikään?

”Suhtautumisemme asumiseen on hyvin perinteistä, vaikka maailma muuttuu – muuttuuko isännöintikään?” Tässä suhteessa kovin kirkkaaseen visioon isännöitsijöiden työn tulevaisuudessa ei päästy Tulevaisuuden Isännöinti –seminaarin keskustelutilaisuudessa.
Sen sijaan kuitenkin hyvin tunnistettiin ne asiat, jotka vaikuttavat isännöitsijän työhön nyt ja kymmenen vuoden perspektiivillä, esimerkiksi digitalisaation vaikutus, talojen teknistyminen ja korjausrakentamisen tarpeet.


Kiinteistöalan päättäjänaisille ajankohtaisseminaari syyskuussa

Kiinteistöalan päättäjänaiset -seminaarin ohjelma on nyt kokonaisuudessaan valmis. Seitsemättä kertaa järjestettävän Kiinteistöalan Päättäjänaiset –seminaarin aiheet vievät sinut kuulemaan mm. miksi parhaat johtajat ovat naisia. Tai miten toimia työpaikalla ja työnantajana työpaikkakiusaamistilanteissa. Nuoremman polven isännöintiyrittäjä pohtii naisisännöitsijyyttä ja koko alan tulevaisuutta omasta näkökulmastaan. Miten voi ankkuroida positiivisuutta omaan työhön – sitä opetellaan valmennustuokiossa. Sisäilmaongelmat ovat tuttuja


Varaudu uhkatilanteisiin – paranna työturvallisuutta

– Enpä ollut aikaisemmin ajatellut – siis sitä, että pitäisi valmistautua ennakolta uhkaavasti käyttäytyvien asiakkaiden varalta. Enkä ollut aikaisemmin ajatellut, että voisi miettiä toimistossa työpöytien sijoittelua työturvallisuusmielessä. Kolahti. Näin tunnusti Karvian Yrityspalvelu Oy:n ”senior partner” Eija Kaunisto kuunneltuaan Poliisiammattikorkeakoulussa yliopettajana toimivan Satu Rantaeskolan esityksen Kiinteistöalan Päättäjänaiset –seminaarissa.


Kiinteistötori Kiinteistömessuilla 2015

Kiinteistöposti järjestää 18.-20.11.2015 pidettäville Kiinteistö 2015 –messuille Kiinteistötorin. Torilla on Kiinteistöpostin lisäksi ”torikauppiaina” Ostnor Oy, Eerola-Yhtiöt Oy sekä Esteri Pesulakoneet Oy. Kiinteistötorilla on myös Torikahvila jossa ”torikauppiaat” voivat tarjota vierailleen kahvia, muita virvokkeita ja pientä purtavaa. Kiinteistötorin osastonnumero on 6 h 109 ja paikka on Helsingin Messukeskus. Tervetuloa torille.


Taiteilija ja luovuus = ihminen ja isännöitsijä?

– Meillä on oltava tahtoa auttaa toisiamme, oppia vastuullisuutta, nöyryyttä ja toistemme kunnioittamista. Yhdessä onnistuminen voi olla ihana kokemus. Onnistuneen yhteistyön kokenut tietää, että toisten kanssa voi saada aikaan sellaista, mihin ei koskaan kykenisi yksin.
Tässä vain yksi niistä lukuisista ”viisauksista”, joita Jorma Uotinen nosti esiin puhuessaan muun muassa johtamisesta, tiimityöskentelystä, taiteesta ja luovuudesta Tulevaisuuden Isännöinti –seminaarissa.


Tulevaisuuden Isännöinti -seminaariin, totta kai!

Isännöitsijät Essi Jalonen ja Anne Sirkiä Isännöinti Levasma Oy:ssä lukeutuivat ensikertalaisiin toukokuisessa Tulevaisuuden Isännöinti -seminaarissa. Kaikki tiedonsaantiin viittaava kiinnostaa työkaveruksia. Niinpä esimiehen kysyttyä, josko tapahtuma kiinnostaisi, vastausta oli heti selvä: totta kai! Ja tietoa oli tarjolla, monessa paikkaa ja paljon.


”Minä olen oman työkykyni paras asiantuntija”

Isännöitsijän ei pitäisi arkirutiiniensa ja kiireittensä keskellä unohtaa, että hän on oman työkykynsä paras asiantuntija. Siksi aika ajoin on hyvä pysähtyä kysymään itseltä, millainen minä olen; millainen minun ihmiskuvani on ja miten kohtelen itseäni ja muita; miten toimin työkavereiden kanssa ja mistä tai keneltä saan tukea.


Vain vanhasta luopumalla voi luoda uutta

Olemme vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa, mutta olemmeko osallistaneet heitä? Johdan asiakassuhdetta ajatusjohtajana ja asiantuntijuudella? Miten saan asiakkaan tuntemaan, että hän on tärkeä ja meillä on halu palvella häntä aidosti? Miten toivotetaan uusi asiakas tervetulleeksi ja mitä tehdään, kun vanha asiakassuhde on katkeamassa? Millaista keskustelua käymme asiakkaidemme kanssa?


Kiinteistöalan päättäjänaiset 2013

Vain naisammattilaisille suunnattu Kiinteistöalan päättäjänaiset–seminaari järjestettiin vuonna 2013 jo neljännen kerran. Joukko naisisännöitsijöitä kokoontui Silja Europa-laivalla 10. – 11.10.2013. Seminaariin osallistuneet isännöitsijät ovat rankanneet aiemmin järjestettyjen seminaarien palautekyselyiden perusteella seminaarin kouluarvosanalla 8,7.


Ajankohtaisen tiedon äärelle Kiinteistöpostin juhlaseminaarissa

Kiinteistöpostin 20-vuotisjuhlaseminaarissa piirrettiin mielenkiintoinen elinkaari asumisen tulevaisuudesta terveellisten elämäntapojen äärelle. Tällainen elinkaari nimittäin syntyi, kun juhlaseminaarin aloittanut Kuluttajatutkimuskeskuksen tutkimuspäällikkö Mika Pantzar kertoi, mitä vuonna 1956 oli kirjoitettu Kotiliesi-lehdessä asumisen tulevaisuudesta, ja päätettiin televisiostakin tutun ”maalaislääkärin” Tapsa Kiminkisen ohjeisiin siitä, miten voimme elää terveellisesti.


Uusimmat uutiset


Muissa palveluissa

Facebook
@ Facebook
Twitter
@ Twitter

Uutiskirje

Pysy mukana alan uusimmissa tuulissa ja tilaa Kiinteistöpostin uutiskirje!

Lehden tilaus

Tilaa Kiinteistöposti ja saat ajankohtaista kiinteistöalan tietoa postilaatikkoosi 10 kertaa vuodessa.

Osoitteenmuutos

Onko taloyhtiösi puheenjohtaja tai isännöitsijä vaihtunut tai oletko muuttanut eri osoitteeseen?

Lue digilehteä

Kaikki lehtemme ovat luettavissa digitaalisessa muodossa. Jos haluat paperiversion, voit tilata Kiinteistöpostin ja saat kaikki numerot kotiinkannettuna.